Thursday 30 May 2013

Αλ.Τσίπρας στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ: Καταθέτουμε αντιρατσιστικό νομοσχέδιο [Η Αυγή]


Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή τη Δευτέρα, το οποίο θα γίνει νόμος του κράτους, όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, είπε ο Αλ. Τσίπρας μιλώντας πριν από λίγο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η ΝΔ είπε ο Αλ. Τσίπρας αρνείται την αναγκαιότητα του αντιρατσιστικού νόμου και είναι χαρακτηριστικό ότι αντί για ένα σχέδιο, ενάντια στους δολοφόνους, ετοιμάζει υπουργική απόφαση που θα καταργεί την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και ισοπεδώνει το δικαίωμα στην απεργία.

"Δεν έχουμε μια τρικομματική κυβέρνηση αλλά μια μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, μιας δεξιάς βγαλμένης από τα παλιά σκοτεινά χρόνια του διχασμού που φλερτάρει με ακροδεξιούς και νεοναζί αλλά κυρίως με τον αυταρχισμό και την καταστολή των κοινωνικών αγώνων και των δικαιωμάτων" υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας και κάλεσε τον πρωθυπουργό να εξηγήσει στη Βουλή το success story της κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο επικείμενο ιδρυτικό συνέδριο και ζήτησε από τους βουλευτές να μεταφέρουν αδιαμεσολάβητα το μήνυμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς στους πολίτες.




Αναδημοσίευση από την Αυγή

No comments:

Post a Comment